Adviseur Consumptief krediet

Om de beroepskwalificatie Adviseur Consumptief krediet uit te mogen voeren, dient u, na het halen van het diploma Wft Basis, het examen Wft Consumptief krediet succesvol af te leggen.

Door in het bezit te zijn van het diploma Wft Consumptief krediet, laat u zien de klant advies te kunnen geven over consumptieve financieringen. Als Adviseur Consumptief krediet kunt u de gegevens van de klant inventariseren, de gegevens en de kredietbehoefte van de klant analyseren, een passende oplossing adviseren (en hier eventueel bij bemiddelen) en het advies beheren en actueel houden. Daarnaast toont u aan over professioneel gedrag te beschikken. 

 

PE

Hiermee wordt getoetst of u op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen op uw vakgebied en deze kennis in uw werk kunt toepassen. Door het behalen van dit examen laat u zien te voldoen aan alle nieuwe eisen die aan een Adviseur Consumptief krediet worden gesteld. Het PE-examen toetst de kennis, competenties, vaardigheden en professioneel gedrag van de lagere module Adviseur Basis gelijktijdig mee. 

Lees hier meer over het examen Consumptief krediet en schrijf u in

  

 

 

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen