Wftopleidingscentrum.nl

Wftopleidingscentrum.nl is onderdeel van Spectrum Benelux B.V. uit Borne. Spectrum Benelux is een veelzijdig examenbureau en is o.a. erkend door het CDFD om Wft- en PE-examens te mogen afnemen.

Via wftopleidingscentrum.nl bieden wij alle mensen werkzaam in de financiële dienstverlening de helpende hand bij het succesvol afronden van de benodigde examens.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Onze locatie

Door een erg makkelijk bereikbare, dagelijks geopende locatie in Oost-Nederland aan te bieden, ontzorgen wij de kandidaten zoveel mogelijk door er voor te zorgen dat zij de examens op het meest gunstige moment kunnen afleggen. Door onze locatie bieden wij de financiële dienstverleners in Overijssel (Salland en Twente) en de Achterhoek (Gelderland) de oplossing om dicht bij huis op een werkdag naar eigen voorkeur de examens te kunnen maken.

 

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen