Adviseur Basis

Om de beroepskwalificatie Adviseur Basis uit te mogen voeren, dient u het examen Wft Basis succesvol af te leggen.

Wanneer u in bezit bent van het diploma Wft Basis, beschikt u over de vereiste kennis van onder andere verzekeringen, schades en kredieten. Als Adviseur Basis kunt u de klant informeren en doorverwijzen en bent u ook in staat de relatie met de klant te beheren en service met betrekking tot financiële diensten te verlenen. Daarnaast toont u aan over professioneel gedrag te beschikken. Dit diploma is tevens de basis voor bijna alle overige Wft-beroepskwalificaties.

 

PE

Hiermee wordt getoetst of u op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen in uw vakgebied en deze kennis in uw werk kunt toepassen. Door het behalen van dit examen laat u zien te voldoen aan alle nieuwe eisen die aan een Adviseur Basis worden gesteld.

Lees hier meer over het examen Basis en schrijf u in

  

 

 

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen