Wft-examens

Financiële dienstverleners moeten in het bezit zijn van een geldig Wft-diploma voor het vakgebied waarin zij adviseren/bemiddelen. Een beroepskwalificatie bestaat uit één of meer deskundigheidsmodules. Hieronder ziet u de diverse beroepskwalificaties en kunt u zien welk(e) examen(s) u moet halen om het Wft-diploma voor de betreffende beroepskwalificatie te ontvangen.

PE-examens

Om uw beroepskwalificatie te onderhouden, moet u per vaste permanente educatie periode (PE-periode) een PE-examen met goed gevolg afleggen. Het PE-examen toets of u alle relevante actuele ontwikkelingen heeft bijgehouden en kan toepassen.

 

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen