Vakbekwaamheidsbouwwerk

​Sinds 1 januari 2014 gelden nieuwe regels voor het onderdeel vakbekwaamheid binnen de Wet financieel toezicht (Wft). Om vast te stellen welke module(s) iemand nodig heeft om zijn/haar beroep te kunnen uit oefenen, bestaat er een bouwwerk waarin dit weergegeven wordt.

Per 1 april 2017 is een nieuwe permanente educatie periode (PE-periode) ingegaan. U behoudt uw beroepskwalificatie door per vaste PE-periode een PE-examen met goed gevolg af te leggen. Welke PE-examen u moet afleggen is afhankelijk van de beroepskwalificatie waarover u beschikt. Als uw beroepskwalificatie uit meerdere initiële examens is opgebouwd, dan kunt u volstaan met het examen van enkel de topmodule. Zo  onderhoudt u met één examen een gehele beroepskwalificatie.

Het vakbekwaamheidsbouwwerk ziet er als volgt uit:

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen