Wft Inkomen

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Voor een ieder die contact heeft met zowel bedrijven als ook de particulier m.b.t. inkomensgerelateerde zaken. U leert alles over het adviseren en beheren van de verschillende financiële risico’s en de daarbij horende soorten inkomensverzekeringen. Ziek worden, werkloos zijn of overlijden geven alle drie een inkomensverlies welke hierdoor opgevangen kan worden. Het diploma Wft Basis is eveneens nodig om als Adviseur Inkomen aan de slag te kunnen.

De volgende opleidingen zijn beschikbaar:

E-learning
Oefenexamens
Online College
Online Examentraining
Zelfstudie

 

Wat houdt de opleiding in?

  • Toepassen wettelijke regelingen bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid
  • Uitleg inkomensrisico’s van de werkgever
  • Uitleg inkomensrisico’s van de werknemer en de ondernemer
  • Toepassen verschillende publieke en private inkomensverzekeringen

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen