Online Examentraining Wft Vermogen

Een Online Examentraining combineert het gemak van plaats- en tijdonafhankelijk studeren met de kennis en begeleiding van een professional trainer. U bestudeert eerst het studiemateriaal. Daarna volgt u de speciale Online Examentraining. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is een laptop of tablet. 
Tijdens de videotraining neemt een professional trainer alle belangrijke onderwerpen met u door. Ook geeft hij praktische tips voor het examen.

De video duurt ongeveer 2 uur. U kunt deze zo vaak kijken als u wilt. Zo gaat u goed voorbereid het examen in. 

Slaagt u voor het Examen Wft Vermogen, dan ontvangt u het certificaat Wft Vermogen. Met het certificaat Wft Vermogen én het diploma Adviseur Basis ontvangt u automatisch het diploma Adviseur Vermogen.

 

 

                    

                    

 

 

                                           

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen