Online College Wft Vermogen

Online College combineert het gemak van zelfstudie met de kennis en begeleiding van een professional trainer. U volgt de cursus thuis, of op een andere plek die voor u handig is. Het enige dat u ervoor nodig hebt, is een laptop of tablet. De 8 trainingsvideo’s, waarin een professional trainer alle belangrijke onderwerpen doorneemt, duren gemiddeld anderhalf uur. U kunt de video’s zo vaak kijken als u wilt. Tijdens het studeren kunt u altijd per e-mail vakinhoudelijke vragen stellen.

Het Online College Wft Vermogen vormt een uitstekende voorbereiding op het Examen Wft Vermogen. Slaagt u voor het Examen Wft Vermogen, dan ontvangt u het certificaat Wft Vermogen. Met het certificaat Wft Vermogen én het diploma Adviseur Basis ontvangt u automatisch het diploma Adviseur Vermogen.

 

 

                    

 

 

 

                                           

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen