Oefenexamens Wft Schade zakelijk

De oefenexamens zijn speciaal ontwikkeld aan de hand van de meest recente toetstermen en exameneisen. Met deze manier van oefenen test u direct of u klaar bent voor het ‘echte’ examen. Bij elke vraag krijgt u een uitgebreide toelichting op het juiste antwoord. Na afloop van het oefenexamen ziet u meteen of u geslaagd zou zijn.

Zo gaat u goed voorbereid het examen in.


De inhoud van de Oefenexamens Wft Schade zakelijk

Bij uw bestelling ontvangt u drie oefenexamens. Elk examen kunt u drie keer maken. Het juiste antwoord wordt per vraag toegelicht. Per oefenexamen heeft u 120 minuten de tijd om 55 vragen te beantwoorden. Deze vragen zijn onderverdeeld in: 25 vragen kennis en begrip en 30 vragen vaardigheden en competenties.

Met de Oefenexamens Wft Schade zakelijk kunt u gericht oefenen voor het Examen Wft Schade zakelijk. Slaagt u voor het Examen Wft Schade zakelijk, dan ontvangt u het certificaat Wft Schadeverzekering zakelijk. Met het certificaat Wft Schadeverzekering zakelijk, het diploma Adviseur Schadeverzekering particulier en het diploma Adviseur Basis, ontvangt u automatisch het diploma Adviseur Schadeverzekering zakelijk.

 

 

                    

                    

 

 

                                           

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen