E-learning Wft Inkomen

Met de E-learning Wft Inkomen studeert u altijd plaats- en tijdonafhankelijk. Met dit thuisstudiepakket bereidt u zich voor op het Examen Wft Inkomen. Het pakket bestaat uit studiemateriaal (pdf-bestand), een praktische samenvatting met kennisquiz én een oefenexamen. U studeert per onderwerp en toetst uw kennis online na elk hoofdstuk.

Tip! Een extra boost nodig voor je examen? Kijk dan de trainingsvideo’s ‘Succesvol examen doen’ en ‘Vaardigheden, competenties en professioneel gedrag’.

Slaagt u voor het Examen Wft Inkomen, dan ontvangt u het certificaat Wft Inkomen. Met het certificaat Wft Inkomen én het diploma Adviseur Basis ontvangt u automatisch het diploma Adviseur Inkomen.

 

 

                    

                    

 

 

                                           

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen