E-learning Wft Hypothecair krediet

Met de E-learning Wft Hypothecair krediet studeert u altijd plaats- en tijdonafhankelijk. Met dit thuisstudiepakket bereidt u zich voor op het Examen Wft Hypothecair krediet. Het pakket bestaat uit studiemateriaal (pdf-bestand), een praktische samenvatting met kennisquiz én een oefenexamen. U studeert per onderwerp en toetst uw kennis online na elk hoofdstuk.

Tip! Een boost nodig voor uw examen? Kijk dan de trainingsvideo’s ‘Succesvol examen doen’ en ‘Vaardigheden, competenties en professioneel gedrag.’  

Slaagt u voor het Examen Wft Hypothecair krediet, dan ontvangt u het certificaat Wft Hypothecair krediet. Met het certificaat Wft Hypothecair krediet, het diploma Adviseur Vermogen en het diploma Adviseur Basis, ontvangt u automatisch het diploma Adviseur Hypothecair krediet.

 

 

                    

                    

 

 

                                           

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen