Online Examentraining Wft Basis

Een Online Examentraining combineert het gemak van plaats- en tijdonafhankelijk studeren met de kennis en begeleiding van een professional trainer. U bestudeert eerst het studiemateriaal. Daarna volgt u de speciale Online Examentraining. Het enige dat u daarvoor nodig hebt, is een laptop of tablet.
Tijdens de videotraining neemt onze professional trainer alle belangrijke onderwerpen met u door. Ook geeft hij praktische tips voor het examen.

De video duurt ongeveer 2 uur. U kunt deze zo vaak kijken als u wilt. Zo gaat u goed voorbereid het examen in.

Slaagt u voor het Examen Wft Basis, dan ontvangt u het diploma Adviseur Basis. Het diploma Adviseur Basis is bovendien verplicht voor andere adviseurs diploma’s. De enige uitzondering is het diploma Adviseur Zorgverzekering, waar het diploma Adviseur Basis geen vereiste is.

 

 

                    

                    

 

 

                                           

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen