Online College Wft Basis

Online College combineert het gemak van zelfstudie met de kennis en begeleiding van een professional trainer. U volgt de cursus thuis, of op een andere plek die voor u handig is. Het enige dat u ervoor nodig hebt, is een laptop of tablet. De 5 trainingsvideo’s, waarin een professional trainer alle belangrijke onderwerpen doorneemt, duren maximaal een uur. U kunt de video’s zo vaak kijken als u wilt. Tijdens het studeren kunt u altijd per e-mail vakinhoudelijke vragen stellen.

Het Online College Wft Basis vormt een uitstekende voorbereiding op het Examen Wft Basis.

Slaagt u voor het Examen Wft Basis, dan ontvangt u het diploma Adviseur Basis. Het diploma Adviseur Basis is bovendien verplicht voor andere adviseurs diploma’s. De enige uitzondering is het diploma Adviseur Zorgverzekering, waar het diploma Adviseur Basis geen vereiste is.

 

 

                    

 

 

 

                                           

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen