Oefenexamens Wft Basis

De oefenexamens zijn speciaal ontwikkeld aan de hand van de meest recente toetstermen en exameneisen. Met deze manier van oefenen test u direct of u klaar bent voor het ‘echte’ examen. Bij elke vraag krijgt u een uitgebreide toelichting op het juiste antwoord. Na afloop van het oefenexamen ziet u meteen of u geslaagd zou zijn.

Zo gaat u goed voorbereid het examen in.
 

De inhoud van de Oefenexamens Wft Basis

Bij de bestelling ontvangt u drie oefenexamens. Elk examen kunt u drie keer maken. Het juiste antwoord wordt per vraag toegelicht. Per oefenexamen heeft u 120 minuten de tijd om 42 vragen te beantwoorden. Deze vragen zijn onderverdeeld in: 20 vragen kennis en begrip en 22 vragen vaardigheden en competenties.

Met de Oefenexamens Wft Basis kunt u gericht oefenen voor het Examen Wft Basis.

Slaagt u voor het Examen Wft Basis, dan ontvangt u het diploma Adviseur Basis. Het diploma Adviseur Basis is bovendien verplicht voor andere adviseurs diploma’s. De enige uitzondering is het diploma Adviseur Zorgverzekering, waar het diploma Adviseur Basis geen vereiste is.

 

 

                    

 

 

 

                                           

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen