Zelfstudie Wft Zorg

Met de Zelfstudie Wft Zorg studeert u altijd plaats- en tijdonafhankelijk. U bereidt zich thuis voor door middel van een online studieprogramma. U studeert per onderwerp en toetst uw kennis online na elk hoofdstuk. Na afloop leest u alles nog eens na in de overzichtelijke samenvatting.

Tip! Slagingskans verhogen? Combineer dan de Zelfstudie Wft Zorg met een Online Examentraining. U ontvangt een examengerichte trainingsvideo Wft Zorg, waarin professional trainers alle belangrijke onderwerpen met u doornemen. Zij gebruiken hun jarenlange trainingservaring om u op afstand klaar te stomen voor het Examen Wft Zorg.

Slaagt u voor het Examen Wft Zorg, dan ontvangt u het diploma Adviseur Zorg.

 

 

                    

                    

 

 

                                           

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen