Adviseur Zorgverzekering

Om de beroepskwalificatie Adviseur Zorgverzekering uit te mogen voeren, dient u het examen Wft Zorgverzekering succesvol af te leggen.

Door in het bezit te zijn van het diploma Wft Zorgverzekering, laat u zien uw klant advies te kunnen geven over individuele en collectieve zorg- en ziektekostenverzekeringen. Als Adviseur Zorgverzekering kunt u de gegevens van de klant inventariseren, een risicoanalyse opstellen ten behoeve van het advies, een passende oplossing adviseren (en hier eventueel bij bemiddelen), het beheer van de zorg- en/of ziektekostenverzekering(en) c.q. de zorgcollectiviteit begeleiden en de klant begeleiden bij de schadebehandeling/claim. Daarnaast toont u aan over professioneel gedrag te beschikken. 

 

PE

Hiermee wordt getoetst of u op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen op uw vakgebied en deze kennis in uw werk kunt toepassen. Door het behalen van dit examen laat u zien te voldoen aan alle nieuwe eisen die aan een Adviseur Zorgverzekering worden gesteld.

Lees hier meer over het examen Zorgverzekering en schrijf u in

  

 

 

Direct inschrijven voor uw Wft- of PE-examen

Selecteer in de agenda het examen (Wft of PE) dat hoort bij uw beroepskwalificatie en bepaal vervolgens zelf het moment waarop u deze bij ons komt maken. Wij bieden alle examens twee keer per dag aan. U bent dus niet gebonden aan door ons gekozen examenmomenten, maar u krijgt van ons de vrijheid om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op uw examen door zelf te kiezen wanneer u langskomt!

In het aanmeldformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacyverklaring omschreven doeleinden.

Betalingen geschieden via iDEAL.

Meer informatie Examen plannen